Voor wie ben jij een rolmodel?
Donderdagmiddag 7 maart 2019 - Programma bekend!

Voel jij je een rolmodel in je werk? Baan jij de paden voor andere legal women? En hoe doe je dat dan?

Graag nodigen wij je uit voor de bijeenkomst over rolmodellen die Legal Women op 7 maart - de dag voor Internationale Vrouwendag - organiseert met Simmons & Simmons. Wij zijn vereerd dat Jet Bussemaker - oud-minister van emancipatie en tegenwoordig hoogleraar aan de Universiteit van Leiden haar visie op de ontwikkeling van vrouwelijk talent en het belang van rolmodellen in bedrijfsleven en wetenschap met ons zal delen.

Wij zullen hiernaast de uitkomsten van ons onderzoek naar jullie eigen ambities delen en bespreken in een paneldiscussie. Natuurlijk is er alle ruimte voor discussie, die gemodereerd zal worden door Sandra Lutchman. Lutchman is partner Leadership Diversity & Inclusion bij YESS International Consultants, is toezichthouder en werkte eerder voor de Europese Commissie en de Rijksoverheid. We sluiten de middag af met een hapje en een drankje tijdens de netwerkborrel.

Het programma is als volgt:
16:00 Start registratie
16:30 Opening: Titia Fuchs, bestuurslid Legal Women en strafrechtadvocaat bij Fuchs Van Baarlen Molleman Aan het woord: Rose Wiewel, COO van Simmons & Simmons
16:45Keynote spreker: Jet Bussemaker, hoogleraar aan de Universiteit van Leiden en voormalig minister van emancipatie
17:05 Paneldiscussie o.l.v. Sandra Lutchman over de uitkomsten van het onderzoek naar de ambities van Nederlandse legal women
17:45 Netwerkborrel


Wil jij ook meedoen aan ons onderzoek en ben je benieuwd naar de ambities van andere legal women? Help ons door de vragenlijst in te vullen. Dit kost ongeveer 5 minuten.


Tijd16:00 - 17:45, gevolgd door een hapje en drankje
LocatieSimmons & Simmons - Claude Debussylaan 247, 1082 MC Amsterdam
RSVPVoor 2 maart
Datum7 maart 2019

Direct aanmelden
Voor wie ben jij een rolmodel?

7 maart 2019

Informatie
-
Aanmelden voor de bijeenkomst


Legal Woman of the Year:


Machteld de MonchyLegal Woman, Upcoming Talent:


Fleur Potterfoto: Robin Griffin

Foto's