Mentor Traject
Inschrijven op deze mentor: klik hier

NaamCharissa Koster
Kantoor/Bedrijf/InstellingDayOne Advocaten
LinkedIn profielhier
Huidige functiePartner / advocaat
Werk ervaringBijna 20 jaar advocaat
Eventuele andere ervaring:Daarnaast commerciële en strategische ervaring in het bedrijfsleven (Accenture en in het boekenvak) en maatschappelijke ervaring door bestuurs- en adviesfuncties en vrijwillige posities bij goede doelen
Korte beschrijving van jezelfIk ben bijna 20 jaar media-advocaat in de commerciële praktijk en ik heb daarnaast veel technische (IT) en (bedrijfs)commerciële ervaring. Daarnaast ben ik betrokken bij verschillende organisaties als bestuurslid of lid van de raad van advies, en verbonden aan scholen/opleidingen, vrijwel allemaal in het maatschappelijke en creatieve veld, en ik ben regelmatig columnist voor bladen als Quote e.a. en commentator in bladen, kranten en televisieprogramma’s. Ik treed daarnaast graag als coach en sparring partner op voor jonge ambitieuze vrouwen, advocaten maar ook juristen/niet-juristen.
Ik doe mee aan het Mentor Traject van Legal Women, omdatIk hecht eraan om kennis over te dragen, mijn netwerk, expertise en ervaring te delen, en jonge juristen graag de kans te bieden om te leren van de valkuilen die ik zelf ook ben tegengekomen in mijn carrière. Juist coaching, het geven van positieve feedback en het delen van ervaringen kan nieuwe inzichten bieden en dat steuntje in de rug geven om keuzes te maken in je carrière en om te gaan met ‘hobbels’ op de carrièreweg. Daarbij staat solidariteit en elkaar verder helpen voorop. Ik ben op een mooie positie gekomen met een prachtige praktijk door hard te werken en me nooit uit het veld te laten slaan, en als ik terugkijk, had ik zelf ook heel graag een mentor gehad!


Legal Woman of the Year:


Janneke MulderLegal Woman, Upcoming Talent:


Anniek van Diggelefoto: Rob ter Bekke