Mentor Traject
Inschrijven op deze mentor: klik hier

Naam Eugenie Nunes
Kantoor/Bedrijf/Instelling Dentons Boekel N.V.
LinkedIn profielhier
Huidige functie Partner
Werk ervaring Eugenie Nunes is sinds 1992 werkzaam als advocaat. Ze is partner in de arbeidspraktijk van Dentons Boekel. Zij is gespecialiseerd in het arbeidsrecht en medezeggenschapsrecht. In haar praktijk legt zij zich toe op juridisch procesmanagement bij outsourcing en overgang van onderneming, HR compliance, reorganisaties en grensoverschrijdende arbeid. Haar praktijk kent als belangrijke component de advisering over de arbeidsrechtelijke aspecten bij fusies en overnames en outsourcing projecten. Zij is voorts geregeld betrokken bij advisering en geschillen over medezeggenschap en collectieve arbeidsovereenkomsten.
Eventuele andere ervaring:Eugenie is tevens Kantonrechter plaatsvervanger voor het Arrondissement Den Haag. Diverse publicaties staan op haar naam, ondermeer op het gebied van grensoverschrijdende arbeid en medezeggenschap. Tevens publiceerde zij de Kroniek medezeggenschap. Eugenie geeft leiding aan de Cross-Border Employment Group van de praktijkgroep Arbeidsrecht bij Dentons Boekel.
Korte beschrijving van jezelfToegankelijk, “make it happen mentaliteit”, brede ervaring in advocatuur en met werking kantoororganisatie.
Ik doe mee aan het Mentor Traject van Legal Women, omdatIk hoop dat ik met mijn ervaring jongere juristen kan helpen hun carriere verder vorm te geven en als klankbord kan fungeren.

Voor wie ben jij een rolmodel?

7 maart 2019

Informatie - InschrijvenLegal Woman of the Year:


Janneke MulderLegal Woman, Upcoming Talent:


Anniek van Diggelefoto: Rob ter Bekke