Mentor Traject
Inschrijven op deze mentor: klik hier

NaamMathilde Groenendijk
Kantoor/Bedrijf/InstellingRechtbank Noord Holland
LinkedIn profielhier
Huidige functie Rechter (strafrechtspecialist) en persrechter
Werk ervaringIk ben 9 jaar rechter bij de rechtbank Noord Holland en inmiddels werkzaam als gespecialiseerd rechter op de sectie straf. Daarvoor werkte ik als vreemdelingenrechter op de sectie bestuur. Tevens ben ik persrechter voor de rechtbank Noord-Holland. Voor mijn overstap in 2009 naar de zittende magistratuur, was ik officier van justitie en docent strafrecht aan de Vrije Universiteit.
Eventuele andere ervaring:Raadsheer-plaatsvervanger
Korte beschrijving van jezelfIk ben het type moderne rechter met de blik naar buiten. Ik beschik over een gezonde dosis werklust en idem humor. Relativeren, inspireren en geïnspireerd worden zijn voor mij onmisbare ingrediënten voor een gelukkig leven (op werk en privé)
Ik doe mee aan het Mentor Traject van Legal Women, omdatIk doe mee aan het mentortraject omdat ik met het delen van mijn eigen kennis en ervaringen hoop bij te dragen aan het inspireren en ondersteunen van (jonge) professionals ook buiten de rechtbank. Ik ben namelijk een groot voorstander van het ontvangen en geven van feedback, ook buiten de raadkamer van een gerecht.

Voor wie ben jij een rolmodel?

7 maart 2019

Informatie - InschrijvenLegal Woman of the Year:


Janneke MulderLegal Woman, Upcoming Talent:


Anniek van Diggelefoto: Rob ter Bekke