All Inclusive 2023

7 March 2023

15:30

Simmons & Simmons
Claude Debussylaan 247
Amsterdam

ALL INCLUSIVE LUSTRUM 
 
7 maart  vond All Inclusive plaats, het event dat de Stichting Legal Women ook dit jaar weer organiseerde samen met Simmons & Simmons in het kader van International Womens Day.

Het was een daverend succes. Binnen het thema Female Inspiration beleefden we een prachtige middag in een bomvolle zaal. Meer dan honderdtwintig vrouwen werden toegesproken door vier geweldige sprekers: Anne Bliek (VP/head of commercial legal Tomtom), Muriel Arts (CEO IMPACTING.today), Marguerite Soeteman-Reijnen (Chairman executive board AON Holdings and Group International) en Inge Bryan (CEO Fox-IT) deelden hun verhaal en hun lessen. De lessen zijn onder (vele) andere: “Weet wat je beweegt”,  “Het enige dat belangrijk is, is ‘goed doen’”, “Heb een open vizier” en “Veiligheid is ook ‘zijn wie je wil zijn’”.

Dit gaf een dergelijke prettige en veilige vibe dat daarna een aantal mensen uit de zaal ook hun persoonlijke verhaal wilde en durfde te delen. Een door Simmons perfect georganiseerde borrel sloot het geheel in stijl af.

Dit jaar hadden we zelfs een wachtlijst. Luxe voor ons maar liever geven we iedereen een plek. We raden jullie aan je in te schrijven op onze nieuwbrief en bij onze besloten linked in groep (let op: de groep met meer dan 4000 leden, niet de bedrijfspagina). Zo krijg je bij elk event de informatie direct in je mailbox en mis je niets.

Lees ook het verslag van ons All Inclusive evenement bij mr-online