All Inclusive 2021

Graag nodigen wij je uit voor All Inclusive, alweer onze derde samenwerking met Simmons & Simmons, in de week van Internationale Vrouwendag.

9 March 2021

12:30

Online

Programma dinsdag 9 maart
We gaan in gesprek met Aukje Doornbos (Managing Director DSM Energy Curable Solutions en lid van de RvC Holland Colours) en Cathelijne Broers (Directeur van het Prins Bernhard Cultuurfonds en voorheen directeur van de Hermitage en de Nieuwe Kerk in Amsterdam) over choose to challenge.

Duur: 45 minuten

All Inclusive Lunch sessies
Van maandag 8 maart 2021 tot en met vrijdag 12 maart 2021 zullen we dagelijks digitale lunchsessies organiseren. Dit jaar zullen we van vrouwen uit verschillende sectoren horen wat zij doen om de wereld uit te dagen op het gebied van Diversity & Inclusion. Zo kunnen we van elkaar leren en elkaar inspireren.

Ook bouwen we hiermee voort op de centrale vraag van de vorige All Inclusive (Hoe kunnen vrouwen elkaar meer helpen?) én sluiten we ons aan bij het thema van Internationale Vrouwendag 2021: Choose to challenge.

Alle sessies worden gemodereerd door Vréneli Stadelmaier (Directeur en oprichter van SheConsult). Het belooft een week vol inspirerende sprekers en levendige discussies te worden, dus meld je snel aan.