Legal Women Mentortraject 2023

Graag nodigen wij je uit voor de kick-off van het Legal Women Mentortraject 2023

31 October 2023

16:30


De locatie:

Houthoff
Gustav Mahlerplein 50
1082 MA Amsterdam

Legal Women gelooft om meerdere redenen in het net van een onafhankelijk Mentor Traject. Vrouwelijke junior/medior juristen krijgen op deze manier de gelegenheid om gemakkelijker vrijuit te spreken over waar zij tegenaan lopen. Dit zonder rekening te hoeven houden met eventuele consequenties. Vanaf 31 oktober 2023 kun je precies lezen welke vorm wij hieraan gegeven hebben. Op 31 oktober beginnen wij met het kick-of event.

Programma

16.30-17.00 uur  – inloop en ontvangst bij Houthoff

17.00-17.30 uur – Kick off
Interview met Marry de Gaay Fortman, partner bij Houthoff. Marry is ook lid van de DE&I-commissie (diversiteit, equity en inclusiviteit). Haar advocatenpraktijk combineert zij met diverse non-executive bestuursrollen, onder meer als commissaris bij de Nederlandsche Bank en Conclusion. Daarnaast doceert Marry over boardroom dynamics aan de Governance University. Ook de culturele sector draagt zij een warm hart toe, onder meer als voorzitter van International Documentary Film festival Amsterdam (IDFA).

17.30- 19.00 uur –  borrel en kennismaking aanwezige mentoren/mentees

Het aantal plaatsen voor de kick off meeting is beperkt. Je kunt je ook inschrijven voor het mentortraject of optreden als mentor als je op 31 oktober niet aanwezig kunt zijn.

    Meld je hier aan voor dit event