Zomer event 2024

18 June 2024

15:15

Kennedy Van der Laan
Molenwerf 16
Amsterdam

Beste Legal Woman,

Hierbij nodigen we je graag uit voor onze zomerborrel 2024 op 18 juni aanstaande, die zal worden gehost door Kennedy Van der Laan in Amsterdam.

We hebben een geweldige spreker gevonden die een interactieve sessie zal verzorgen die je gaat helpen je boodschap met overtuiging en succes te brengen. Mr. Thomas van Neerbos, retoricus, zal het programma speciaal vormgeven voor vrouwelijke sprekers.

Wat doen we goed, wat kan beter en hoe doe je dat?

Een citaat van zijn website benthomas.nl:

Sinds de eerste campagne van Obama en zijn laatste vak aan de universiteit (Retorica) houdt oprichter Thomas van Neerbos zich bezig met de Kunst van het Overtuigen. Waar de Amerikaanse presidentskandidaat in 2008 een prachtige campagne voerde met overweldigende speeches, zag hij Nederlanders in de politiek en het bedrijfsleven, maar ook bij bruiloften en feesten, worstelen met hun presentatie en praatjes.

Nederland moest welsprekend en overtuigend worden, vond Thomas. Want we verdienen mooie verhalen in een overtuigende vorm. Sinds 2010 geeft hij les aan verschillende universiteiten, schrijft hij speeches en geeft hij trainingen met zijn bedrijf Ben Thomas. In vijftien jaar hielp hij ruim 4200 mensen, van student tot CEO, met de eerste of volgende stap in hun overtuigingskracht.

Na dit onderdeel is er voor de liefhebbers een korte rondleiding langs de kunstcollectie van Kennedy Van der Laan verzorgd door mr. Judica Krikke, partner bij Kennedy Van der Laan, met de unieke kans ook werk te zien dat niet in de publieke ruimtes hangt.

Uiteraard wordt het geheel afgesloten met een borrel – bij lekker weer op het dakterras – om de zomer in stijl in te luiden…

Het programma is als volgt:

15.15 Welkom!
15.40 Welkomstwoord en start bijeenkomst
Vanwege het interactieve programma is het belangrijk echt voor aanvang binnen te zijn.

15.50 Presentatie mr. Thomas van Neerbos
17.30 Rondleiding kunstcollectie voor liefhebbers en borrel

Wij hopen jullie te zien op 18 juni as! Graag aanmelden via onderstaand formulier. Doe dat snel, er zijn maar 45 plekken beschikbaar!

Adres Kennedy Van der Laan: Molenwerf 16 te Amsterdam

Het kantoor is zowel per fiets als met tram 19 (vanaf station Sloterdijk, halte Molenwerf) goed bereikbaar.
Kom je met de auto: download hier de parkeerinstructies.

Hartelijke groet,

Het Bestuur van Legal Women

Titia Fuchs

Linda Nekeman-ijdema

Eugenie Nunes

Het Zomer event 2024 is met groot enthousiasme ontvangen en er zijn op dit moment geen plaatsen meer beschikbaar. Als we nog plaatsen beschikbaar krijgen zullen we dit in de Linkedin groep melden.