Inschrijven voor mentees Mentor Traject 2023

Legal Women gelooft om meerdere redenen in het nut van een onafhankelijk Mentor Traject. Vrouwelijke junior/medior juristen krijgen op deze manier de gelegenheid om gemakkelijker vrijuit te spreken over waar zij tegen aan lopen. Dit zonder rekening te hoeven houden met eventuele consequenties. Door het traject krijgen zij de mogelijkheid hun horizon en netwerk te verbreden. Mentoren krijgen de gelegenheid om te horen wat er speelt bij de jongere generatie.

Daarnaast hoopt Legal Women dat de mentoren de mentees door hun functie en ervaring nuttige adviezen en tips kunnen geven en zullen inspireren. Gebleken is dat veel vrouwelijke junior/medior juristen op zoek zijn naar een rolmodel en één op één contact met een mentor kan eraan bijdragen die te vinden.

Doel van het traject is om meer plezier te halen uit het werk, door het delen van ervaring. Uiteraard hopen wij dat door het traject ook vooruitgang kan worden geboekt in de carrière. De tijd van het glazen plafond is voorbij. Aan vrouwen onderling de schone taak om elkaar vooruit te helpen.