All Inclusive 2021

Graag nodigen wij je uit voor All Inclusive, alweer onze derde samenwerking met Simmons & Simmons, in de week van Internationale Vrouwendag.

11 March 2021

12:30

Online

Programma donderdag 11 maart
We gaan in gesprek met Charlotte Perquin-Deelen (advocaat Dirkzwager, promoveerde met haar proefschrift “Biases in de Boardroom en de Raadkamer”) en Sophie van Gool (ondernemer met als missie het dichten van de gendergap) over juridische en maatschappelijke ontwikkelingen op het gebied van diversiteit en inclusie. Waar staan we en wat is er nog nodig?

Duur: 45 minuten

All Inclusive Lunch sessies
Van maandag 8 maart 2021 tot en met vrijdag 12 maart 2021 zullen we dagelijks digitale lunchsessies organiseren. Dit jaar zullen we van vrouwen uit verschillende sectoren horen wat zij doen om de wereld uit te dagen op het gebied van Diversity & Inclusion. Zo kunnen we van elkaar leren en elkaar inspireren.

Ook bouwen we hiermee voort op de centrale vraag van de vorige All Inclusive (Hoe kunnen vrouwen elkaar meer helpen?) én sluiten we ons aan bij het thema van Internationale Vrouwendag 2021: Choose to challenge.

Alle sessies worden gemodereerd door Vréneli Stadelmaier (Directeur en oprichter van SheConsult). Het belooft een week vol inspirerende sprekers en levendige discussies te worden, dus meld je snel aan.