All Inclusive 2021

Graag nodigen wij je uit voor All Inclusive, alweer onze derde samenwerking met Simmons & Simmons, in de week van Internationale Vrouwendag.8

12 March 2021

12:30

Online

Programma vrijdag 12 maart
We organiseren deze sessie in samenwerking met YOUth ACT, een organisatie voor activisme en sociaal ondernemerschap onder jongeren. In de sessie faciliteert YOUth ACT een ‘Privilege Walk’ een activiteit waarbij je geconfronteerd wordt met je eigen privileges. Aansluitend organiseren we een generatiedebat. In het panel nemen drie leden van YOUth ACT plaats (Pieter-Paul Elion, Amber Roos en Laura van der Wal) en Ilona Tjon Poen Gie(oprichter Legal Women en eigenaar Legal Hunters), Bercan Günel (C-Level Coach, leadership consultant en lid van verschillende RvC’s) en Herman Krommendam (partner bij Spencer Stuart). Hierbij gaan we in op de vraag hoe verschillende generaties aankijken tegen thema’s als diversiteit en inclusie en zullen zo mogelijk daarbij teruggrijpen op wat er die week in de andere sessies naar voren kwam.

Voor deze sessie moedigen we iedereen aan een (mannelijke) +1 uit te nodigen en deze uitnodiging door te sturen.

Duur: 75 minuten

All Inclusive Lunch sessies
Van maandag 8 maart 2021 tot en met vrijdag 12 maart 2021 zullen we dagelijks digitale lunchsessies organiseren. Dit jaar zullen we van vrouwen uit verschillende sectoren horen wat zij doen om de wereld uit te dagen op het gebied van Diversity & Inclusion. Zo kunnen we van elkaar leren en elkaar inspireren.

Ook bouwen we hiermee voort op de centrale vraag van de vorige All Inclusive (Hoe kunnen vrouwen elkaar meer helpen?) én sluiten we ons aan bij het thema van Internationale Vrouwendag 2021: Choose to challenge.

Alle sessies worden gemodereerd door Vréneli Stadelmaier (Directeur en oprichter van SheConsult). Het belooft een week vol inspirerende sprekers en levendige discussies te worden, dus meld je snel aan.