All inclusive 2021 special — Sigrid Kaag

Graag nodigen we je uit voor een speciale editie van ons jaarlijkse evenement “All Inclusive” , dat wij in samenwerking met Simmons & Simmons organiseren. We zijn verheugd dat Sigrid Kaag – Minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking en D66 lijsttrekker – met ons zal delen hoe zij de wereld uitdaagt op het gebied van diversiteit en inclusie.

1 March 2021

14:00

Online

Tijdens deze All Inclusive special gaan we met Sigrid Kaag in gesprek over de keuzes die zij maakt om de wereld uit te dagen op het gebied van diversiteit en inclusie. Het belooft een interactieve sessie te worden én er is gelegenheid voor het stellen van vragen.

Op Internationale Vrouwendag, 8 maart, is de kick-off van de All Inclusive Week, waarin je dagelijks een online sessie kunt volgen. Van 8 tot en met 12 maart zal dagelijks rond lunchtijd een online event van 30/45 minuten plaatsvinden. Verschillende topvrouwen zullen met ons delen hoe zij de wereld uitdagen op het gebied van diversiteit en inclusie. Zo kunnen we van elkaar leren en elkaar inspireren. Ook bouwen we hiermee voort op de centrale vraag van de vorige All Inclusive (Hoe kunnen vrouwen elkaar meer helpen?) én sluiten we ons aan bij het thema van Internationale Vrouwendag 2021: Choose to challenge.

Het programma voor de All Inclusive week die start op 8 maart volgt snel, maar schrijf je nu alvast in voor de All Inclusive special met Sigrid Kaag op 1 maart!