Legal Woman Spring Session 2015

Legal Women Spring Session bij ABN AMRO.

24 April 2015

16:00

ABN AMRO
Gustav Mahlerlaan 10
1082 PP Amsterdam

Wij kijken terug op een zeer geslaagd Spring Event 2015 van Legal Women. Het onderwerp van de lezing was zeer actueel: compliance en governance van binnen uit. Sprekers Petra Zijp, Niels-Peter van Doorn en Ruben van Zwieten spraken ieder vanuit eigen invalshoek en inspireerden ons enorm. We werden meegenomen van de advocatuur en de vraag of je soms zaken niet moet aannemen, ook op grond van de advocateneed en compliance, naar het vaststellen van eigen normen en waarden binnen een bedrijf tot aan hoe taalgebruik ons van onze authenticiteit kan afhouden, dit aan de hand van een liefdesverhaal en prachtige gedichten. Tijdens de borrel was er gelegenheid om na te praten over het onderwerp, maar ook om te netwerken. Fijn om te zien dat er zelfs zaken werden gedaan. Het event was buitengewoon goed verzorgd dankzij de host Nauta Dutilh.

Een quote van één van de deelneemsters:
Caroline van Kordelaar:
“Inspirerende SpringSessie Legal Women bij Nauta Dutilh. Boeiende sprekers, inspirerende bijdragen, geweldige ontvangst en mooie gesprekken! ”

Meer info over de sprekers via: www.nautadutilh.com (Petra Zijp) www.nielspetervandoorn.com en www.denieuwepoort.org (Ruben van Zwieten).