Leiderschapsrecepten uit De Librije

Op 30 juni 2021 vindt het online event plaats met als thema ‘Leiderschapslessen uit De Librije’ met Therese Boer (De Librije) en Tjeerd den Boer (auteur van het boek Boerenwijsheden, leiderschapsrecepten uit De Librije), exclusief voor Legal Women.

30 June 2021

16:00

Online

De Librije is al jaren het enige restaurant in Nederland met 3 Michelinsterren. Dat vergt een organisatie en team dat continu op het allerhoogste niveau opereert. Welk leiderschap is nodig om op dit niveau te komen en te blijven?

De bijeenkomst bestaat uit twee delen. In het eerste deel zal op een speelse manier een Q&A plaatsvinden met Therese Boer en Tjeerd Den Boer. Vooraf zal via LinkedIn een poll worden gedaan over de vragen die jullie graag gesteld zien worden in de Q&A.

In het tweede deel zal Tjeerd den Boer vragen beantwoorden over hoe je jouw organisatie kunt leiden naar een high perfomance-organisatie (HPO) en wat de principes zijn achter talentontwikkeling bij de Librije.

Over de sprekers
Therese Boer is eigenaar van Restaurant De Librije en staat daarmee aan de top van Horeca Nederland. Naast het Michelin ***Restaurant is er ook nog BrassBoer in Zwolle en op Bonaire. Er is een Asian Fusion restaurant Senang en de Librije heeft in de Corona tijd de kook en wijn workshop online zeer professioneel en succesvol opgepakt. Kruiden, gin, vis, sapjes, de webshop van Astrid en Therese, er is heel veel waar de hand van de Librije te proeven is.

Tjeerd den Boer is auteur van het boek Boerenwijsheden, leiderschapslessen uit De Librije. Hij is al 14 jaar zelfstandig ondernemer met Business Impact BV. Trainen, sturen & coachen gericht op nieuw gedrag voor Leiderschap en Sales. Gedrag veranderen is cruciaal in veranderprocessen. Naast de Librije zal Tjeerd kunnen aanhaken op sterke merken in retail,(Apple) productie (Gazelle) bouw (VolkerWessels) en dienstverlening (ANWB). Hij heeft veel inzicht in context en hij neemt je mee in het wetenschappelijke HPO raamwerk wat voor de Librije is gebruikt in het boek Boerenwijsheden.